ایماء

ایماء به معنای اشاره و کنایه؛ ساده ترین نام برای دفتری است که از هر دری سخنی کوتاه به میان آورده و امیدوار است اگر مفید نیست مضر نیز نباشد

ایماء

ایماء به معنای اشاره و کنایه؛ ساده ترین نام برای دفتری است که از هر دری سخنی کوتاه به میان آورده و امیدوار است اگر مفید نیست مضر نیز نباشد

مشخصات بلاگ
ایماء

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
وَالْعَصْرِ ﴿١﴾
إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ ﴿٢﴾
إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿٣﴾
.
.
.
قال الإمام الحسین بن علی:
إِنَّ النَّاسَ عَبِیدُ الدُّنْیَا، وَ الدِّینُ لَعْقٌ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ‏ یَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَایِشُهُمْ فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلَاءِ قَلَّ الدَّیَّانُونَ.
امام حسین علیه السلام فرمودند:
به راستى که مردم بنده دنیا هستند و دین لقلقه زبان آنهاست، تا هر آن جایى که دین وسیله زندگى آنها باشد، دین دار باقی می مانند و چون در معرض امتحان قرار گیرند، دینداران کم مى شوند.
.
.
.
گنهکار اندیشناک از خدای/
به از پارسای عبادت‌نمای//
#سعدی

نویسندگان

انسان، از چه تا چگونه*

جمعه, ۱۳ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۴۴ ب.ظ

انسان همواره در تکاپو و تلاش برای رسیدن به یک زندگی بهتر است و از استعدادهای درونی و امکانات بیرونی که خداوند به او عطا کرده است، برای رسیدن به آن بهره می گیرد. تفاوت انسان ها از آنجا آغاز می شود که در مواجهه با دو سؤال ((من چه می خواهم؟)) و ((چگونه می توانم به آن برسم؟)) راه های متفاوتی را پیش می گیرند و طبیعتا به نتایج متفاوتی هم می رسند.
آگاهی از پاسخ سؤال اول، بخش مهمی از ((انسان شناسی)) است که همواره دین بر آن تاکید می ورزد و با تعبیر ((معرفت نفس)) از آن یاد می شود. آگاهی از سؤال دوم نیز از مجموعه ای از معارف اسلامی را در بر می گیرد که دین را به عنوان برنامه ای برای زندگی و رسیدن به کمال برای انسان قرار می دهد.
لذا به نظر می رسد نگاه ((انسان شناسانه)) به معارف دینی یکی از مهمترین راه های تبیین و تعلیم آن معارف است که به کمک آن می توان به انسان نشان داد که معنویت و دین، همه آن چیزهایی است که تو می خواستی و هر روز به دنبال آن هستی.

*پس از خواندن این پست انتظار آن می رود ضرورت تبیین و تبلیغ دین با دقت در زوایای روحی انسان، که تاثیر کلام را دو صد چندان کرده و سنتی قطعیست که ریشه در تعلیمات قرآن و اهل بیت داشته و دارد؛ منقح گردد.
  • ابوذر محمدی

نظرات  (۱)

خیلی خوشحال شدم نظر دادی ممد جان 
خیلی خوبه که هنوز مینویسی
دمت گرم
پاسخ:
شکر خدای حکیم را که تو حسن عزیز را بر سر راه من گماشت؛
چرا که بی شک بخشی از این نغمه را مدیون تو ام... .
باز هم بیا که چشم انتظارم...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی