ایماء

ایماء به معنای اشاره و کنایه؛ ساده ترین نام برای دفتری است که از هر دری سخنی کوتاه به میان آورده و امیدوار است اگر مفید نیست مضر نیز نباشد

ایماء

ایماء به معنای اشاره و کنایه؛ ساده ترین نام برای دفتری است که از هر دری سخنی کوتاه به میان آورده و امیدوار است اگر مفید نیست مضر نیز نباشد

مشخصات بلاگ
ایماء

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
وَالْعَصْرِ ﴿١﴾
إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ ﴿٢﴾
إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿٣﴾
.
.
.
قال الإمام الحسین بن علی:
إِنَّ النَّاسَ عَبِیدُ الدُّنْیَا، وَ الدِّینُ لَعْقٌ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ‏ یَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَایِشُهُمْ فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلَاءِ قَلَّ الدَّیَّانُونَ.
امام حسین علیه السلام فرمودند:
به راستى که مردم بنده دنیا هستند و دین لقلقه زبان آنهاست، تا هر آن جایى که دین وسیله زندگى آنها باشد، دین دار باقی می مانند و چون در معرض امتحان قرار گیرند، دینداران کم مى شوند.
.
.
.
گنهکار اندیشناک از خدای/
به از پارسای عبادت‌نمای//
#سعدی

نویسندگان

نسل کُشی خاموش امپراطورهای هزاره جدید

چهارشنبه, ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۵:۰۹ ب.ظ

قرن حاضر، قرن جنگ های صلیبی فرهنگی است!

آری؛ امروز به اعتباری می توان گفت که صاحبان قدرتهای برتر نظامی و صنعتی، مغول های با فرهنگ عصر حاضرند! صلیبیون قرن اتم اند! اما به جای شیهه اسب ها و برق شمشیر ها و غبار لشکرها، آنچه به کار آنها می آید و در همه جای جهان دیده و شنیده می شود، شیهه ی بی امانی است که از حلقوم رادیو ها و تلویزیون ها بر می آید و برق خیره کننده ای است که از چشم دوربین ها ساطع می شود و غبار عالمگیری است که از موج ماهواره ها و دکل ها بر می خیزد. امروز حاجت به قلعه کوب و منجنیق نیست. ماهواره ها و دکل ها، این منجنیق های مستقر در آسمان و زمین، از آخرین غروبگاه خورشید در مغرب، نخستین طلوعگاه او را در مشرق، هدف قرار می دهند، پیش از آنکه خورشید را فرصتی و فراغتی برای طلوع باشد.

این لشکرکشی فرهنگی، به ایلغار مغولی و قتل عام صلیبی و قلعه کوفتن و سر بریدن، منحصر و محدود نیست. میمنه ی سپاه، سر می برد، و میسره ی سپاه، دل می برد!

صاحبان قدرتهای برتر نظامی و صنعتی در قرن بیست یکم، "دجال"های عصرند، مرکوب آنان از هر سر موی، آوازی سر می دهد و آوازه ای در گوشها می افکند، چندان که گاه بسیاری از فرهنگسازان بشریت را نیز شیفته و فریفته خویش می سازد و کسانی را که خود در بستر تاریخی پدیدآورندگان فرهنگ و زایندگان تمدن و امهات علم و فضیلیت پرورش یافته‌اند، بر مرکوب می نشاند و به شوق خانه بخت و مدینه فاضله موعود غرب، از موطن ظاهری و باطنی شان در شرق بیرون می برد و در گریز از خراجات و خرابات شام، بارکش غول بیابان می کند! و چون این وضعیت بروز کرد باید ناله برآورد و گفت:

دلبران دل می برند اما تو جانم می بری

  • ابوذر محمدی

نظرات  (۲)

سلام و احترام

خواهش می‌کنم، ان‌شاءالله پاک بمونید...

من که سوادی ندارم ولی شما بنویسید و بسط بدین تا ما بخونیم و یاد بگیریم، حتی اگر پر از غصه باشه...

پاسخ:
دست یاری بر می آورم تا به قدر وسع تان کمک کنید!
ید الله مع الجماعة؛
باید ما جزیره های گسسته بهم بپیوندیم و کاری کنیم کارستان!
صرفا برای تاکید بر ویژگی "جمع شدن" عرض میکنم
یکی از قوی ترین مکاتب نظریات انتقادی رسانه، مکتب فرانکفورت است!
مکتبی که با کار گروهی، پشتکار و جدیت اجازه ندادند حجاب های زمان دست و پایشان را ببندد و قوی ترین نقدهای اندیشه ای به رسانه را حتی تا به امروز از آن خود کرده اند!
باید تلاش کنیم تا "ما" شویم.
سلام

رسانه ای هم که داره مثلا فرهنگ مارو یدک می‌کشه درست مثل میوه‌ای هست که از درون کرم گذاشته! میوه‌ای هم که کرم بذاره خیلی در مقابل آفات بیرونی دوام نمیاره!

+ توصیفتون از « درباره من» رو دوس داشتم، نگاه قشنگی بود...

پاسخ:
سلام و عرض ارادت بر شما که از قبیله سوخته دلان هستید!
ابتداء یک دنیا سپاسگزارم از ابراز لطف تان بابت "توصیف این پسرک معصوم".
اما بعد؛ سه خط نوشتید که در تأیید، تبیین یا ردش باید سه جلد کتاب پیرامون رسانه شناسی، نظریات انتقادی رسانه، فلسفه رسانه، فلسفه تکنولوژیک، سواد رسانه و... نوشت!
دوست عزیز!
واقعا حالا من چیکار کنم؟! بنویسم؟! ننویسم؟! از کدام بنویسم؟! از کجای این ماجرای پر غصه و پر قصه بنویسم؟! و یا چون گذشته سکوت؟!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی