ایماء

ایماء به معنای اشاره و کنایه؛ ساده ترین نام برای دفتری است که از هر دری سخنی کوتاه به میان آورده و امیدوار است اگر مفید نیست مضر نیز نباشد

ایماء

ایماء به معنای اشاره و کنایه؛ ساده ترین نام برای دفتری است که از هر دری سخنی کوتاه به میان آورده و امیدوار است اگر مفید نیست مضر نیز نباشد

مشخصات بلاگ
ایماء

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
وَالْعَصْرِ ﴿١﴾
إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ ﴿٢﴾
إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿٣﴾
.
.
.
قال الإمام الحسین بن علی:
إِنَّ النَّاسَ عَبِیدُ الدُّنْیَا، وَ الدِّینُ لَعْقٌ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ‏ یَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَایِشُهُمْ فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلَاءِ قَلَّ الدَّیَّانُونَ.
امام حسین علیه السلام فرمودند:
به راستى که مردم بنده دنیا هستند و دین لقلقه زبان آنهاست، تا هر آن جایى که دین وسیله زندگى آنها باشد، دین دار باقی می مانند و چون در معرض امتحان قرار گیرند، دینداران کم مى شوند.
.
.
.
گنهکار اندیشناک از خدای/
به از پارسای عبادت‌نمای//
#سعدی

نویسندگان

رویارویی*

يكشنبه, ۱۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۱۰ ق.ظ


... با گذشت بیش از سه دهه از رویارویی نظام سلطه و نظام اسلامی، امروز این رویارویی به آخرین مراحل تاریخی خود رسیده است؛ مرحله ای که صحنه رویارویی دو نظام، نه فقط در عرصه سیاسی و اعتقادی، بلکه تمامی عرصه ها به ویژه متن زندگی روزمره و سبک زندگی است. نظام سلطه می کوشد تا نظام معنایی و عقلانیتی جدید برای تحلیل جهان، ارزش گذاری ها و رفتارها ارائه و عقلانیت مدرن را تنها مسیر زیست سعادت مندانه معرفی کند. که صد البته رسانه های غربی در این میان مهم ترین نقش را عهده دار هستند.
آری، نظام سلطه، با بهره گیری از توان مندی های رسانه ای خود می کوشد باورها، ارزش ها، هنجارها و سبک زندگی غربی را به بهترین شکل ممکن در برابر چشمان مخاطبان جلوه گر سازد و آنها را به پیروی بی چون و چرا از این هدف شوم فراخواند.
بهترین شاهد و مؤید بر این مدعی ، نگاهی گذرا، اما چالشی محور به کارنامه شبکه های ماهواره ای فارسی زبان که در چند سال گذشته با هدف رویارویی با نظام اسلامی و با پشتیبانی مالی نظام استکباری تأسیس شده اند، می باشد؛ شبکه هایی که در ظاهر رویکردهای گوناگونی دارند و در دسته بندی های متفاوتی چون خبری-تحلیلی، فیلم و سریال، مد و لباس، جُنگ (شو)های تلویزیونی و موسیقی، شهوانی(اروتیک) وهرزه نگاری(پورنوگرافی) قرار می گیرند، ولی در واقع ذیل یک نظام به هم پیوسته برای تحقق یک هدف تلاش می کنند.
اما وقوف بر این امر لازم است که:
بی تردید، در این عرصه، اگر نتوانیم شبکه معنایی و عقلانیت اسلامی را به تمامی عرصه های حیات، به ویژه متن زندگی روزمره یعنی خواب و خوراک، پوشش و آرایش، لذت، ظرافت و مصرف بکشانیم، در این جنگ تاریخی شکست خورده ایم.
و نیز وظیفه ی نخبگان متعهد آن است که عرصه ی این نبرد تاریخی را به روشنی برای مردم به ویژه متدینان و فرهیختگان ترسیم کنند و آنان را به حضور فعال در این میدان فرا بخوانند.
فلذا مقام معظم رهبری فرموده اند:
راه مقابله با تهاجم فرهنگی جبهه استکبار، گسترش و تعمیق رسالت های فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه های اخلاقی، رفتارهای فردی و اجتماعی، عقاید و باورهای دینی و مسائل سیاسی است. (دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی،23/3/1390)


*برای مطالعه بیشتر کتاب های ((زن؛ نظام سلطه و رسانه ها، نوشته ابراهیم شفیعی سروستانی))؛ و ((دلالت ها و عوامل مؤثر بر کنش های خانواده ایرانی، که بیانیه تحلیلی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان))،هست رو، پیشنهاد می کنم.


  • ابوذر محمدی

نظرات  (۴)

جنگ رسانه ملی  با...
پاسخ:
 پاراگراف اول و آخر رو بخونید متوجه می شید که هدف گیری مطلب کجاست...
یاحق
یه منفیم زدم تا حالت جا بیاد.مثه اینکه کتک میخوای ها
پاسخ:
نه. ولی مث اینکه تو کلبه رو پیدا کردی که دوباره انقلابی شدی؛ اونم از نوع داغش. هان؟!؟!؟!
راستی علیکم اسلام و اسعدالله ایامکم
آقای محترم به چه زبونی بگم.جون مادرت رمان ننویس.پست بنویس.باب من درسامم اگه انقد باشه نمیخونمش چه برسه به یه پست مز............مثه این
پاسخ:
اینا رو ول کن، خودت خوبی؟!؟!خخخخخ
ببین حالا نظرت نسبت به محتوا چیه؟!؟!؟

خیلی زیبا بود.
پاسخ:
سلام
 چی قالب؟!
محتوا؟!
پست؟!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی