ایماء

ایماء به معنای اشاره و کنایه؛ ساده ترین نام برای دفتری است که از هر دری سخنی کوتاه به میان آورده و امیدوار است اگر مفید نیست مضر نیز نباشد

ایماء

ایماء به معنای اشاره و کنایه؛ ساده ترین نام برای دفتری است که از هر دری سخنی کوتاه به میان آورده و امیدوار است اگر مفید نیست مضر نیز نباشد

مشخصات بلاگ
ایماء

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
وَالْعَصْرِ ﴿١﴾
إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ ﴿٢﴾
إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿٣﴾
.
.
.
قال الإمام الحسین بن علی:
إِنَّ النَّاسَ عَبِیدُ الدُّنْیَا، وَ الدِّینُ لَعْقٌ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ‏ یَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَایِشُهُمْ فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلَاءِ قَلَّ الدَّیَّانُونَ.
امام حسین علیه السلام فرمودند:
به راستى که مردم بنده دنیا هستند و دین لقلقه زبان آنهاست، تا هر آن جایى که دین وسیله زندگى آنها باشد، دین دار باقی می مانند و چون در معرض امتحان قرار گیرند، دینداران کم مى شوند.
.
.
.
گنهکار اندیشناک از خدای/
به از پارسای عبادت‌نمای//
#سعدی

نویسندگان

۱ مطلب در اسفند ۱۳۹۴ ثبت شده است

اسلام می خواهد جامعه اسلامی زنده بماند، و جامعه بدون این که بر محور عدالت بچرخد و حقوق مردم در آن جامعه محفوظ باشد، باقی نمی ماند. پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی فرمود: "المُلک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم". در جای جای قرآن کریم اشاره است به این که سبب هلاکت اقوامی ظلم آن ها بود: "و ما کان ربّک لیُهلک القری بظلمٍ و أهلها مصلحون؛ خداوند مردمی را که مصلح باشند، به سبب یک ظلم هلاک نمی کند". اغلب مفسران گفته اند مقصود از این ظلم، شرک است: "إن الشرک لظلمٌ عظیمٌ"؛ یعنی خداوند تبارک و تعالی مردم را اگر از نظر روابط اجتماعی و حقوق اجتماعی عادل باشند، به سبب کفر و شرک هلاک نمی کند.


*لطفا
برای پیدا کردن ارتباط بین محتوای این پست و عنوان این پست که آیه ۸۲ سوره انعام هست، چند دقیقه فکر کنید.
از اون استنباط هایی کردم که می ترسم یه کم صریح و شفاف ابرازش کنم.
تو رو خدا خوب خوب فکر کنید.
.
.
.
در ضمن نوروز تان نو روز
  • ابوذر محمدی